Forside  |  Kontakt  |  Information  |  Behandlinger  
ØjenAkupunktur 
Ryglidelser 
Skulderlidelser 
Nakkelidelser 
Migræne 
Astma og allergi 
NADA mod bl.a. angst og stress 
Massage 

Hvis du ønsker at blive behandlet med akupunktur for en given øjenlidelse kræver det 14 dages behandling og efterfølgende opfølgning. 

Behandlingen foregår over alle hverdage og der behandles 2 gange om dagen med minimum 1 times pause mellem hver behandling. 

Øjenlidelser

Lad os fortælle hvilke øjenlidelser vi ikke kan afhjælpe med akupunktur.

  • Skelen på øjnene
  • Farveblindhed
  • Nærsynethed

Vi behandler sjældent grå stær samt langsynede, da der i dag i kirurgiens findes fine behandlingsmuligheder. Men der hvor øjenlæger ikke kan hjælpe kan vi i op til 80 % af tilfældene gøre en forskel. Det drejer sig specielt om blinde, personer med konstateret AMD ( tør og våd) og grøn stær. Men også andre øjenlidelser der ikke kan afhjælpes med medicin eller kirurgi. 

Behandlingen foregår over 2 uger. Vi behandler hver hverdag i 10 dage. Mandag til fredag 2 x daglig. Hver behandling tager ca. 30 min. Der skal efter 1. behandling holdes en pause på mindst 1 time hvorefter dagens andens behandling kan påbegyndes. 

Efter denne 14 dages periode laver vi opfølgning ugen efter. Og senere følger vi op efter behov. 

Hvad kan du forvente?

Måske er du en af dem der allerede efter 1 uges behandling mærker/ser forskel. Dette sker dog oftest i uge 2. Måske er du en af de sjældne der slet ikke mærker nogen forskel. I det tilfælde afventer vi synstestresultat fra øjenlægen. 

 

AMD ( Aldersrelateret Macula Degeneration)

Sådanne ser en AMD patient. ( Se billedet til venstre ) Vi laver test ud fra en synstavle og et Amsler-gitter-test. Men det er øjenlægens tal og test der er de gældende. Typisk møder klienterne op når deres kørekort er truet. Eller når et simpelt stykke arbejde ikke længere kan udføres og de ikke kan afhjælpes hos deres øjenlæge. 

Grøn Stær ( Glaukom )

Grøn Stær er en fællesbetegnelse for sygdomme, der har med skader på synsnerven at gøre. Synet bliver indsnævret. Man får med tiden det man også kalder kikkertsyn. Der er en sammenhæng med for højt tryk i øjet, men man kan godt have et forhøjet tryk uden at synsnerven er skadet. Man forsøger at nedbringe trykket med øjendråber og kontrollerer dette tryk fremover. Sygdommen kan medføre blindhed. I nogle tilfælde kan der opereres. Det kan bedre synet i en periode men ikke helbrede. 

Diabetisk Retinopati

Denne lidelse lader sig også behandle med akupunktur. Diabetes kan forårsage forandringer i alle dele af øjet. Oftest sker det i øjets nethinde og linse. Det skyldes forkalkninger. Ved Diabetes Type 2 er riskoen for at udvikle forandringer i "den gule plet" hvilket medfører at læsesynet nedsættes. Ved Diabetes Type 1 kan blodkarene i øjets indre sprænge og medføre blødning og som følge heraf sker der et alvorligt synstab.